Academische kennis verbreden

Schrijven zit mij in het bloed. Ik zie het als een creatief proces waarbij ik steeds weer een beroep doe op mijn brede algemene kennis. Die kennis vormt een uitstekende bron voor het ontwikkelen van productomschrijvingen, algemeen informatieve teksten en leuke blogs.

Als afgestudeerd jurist beschik ik bovendien over brede kennis in mijn vakgebied. Ook volgde ik een journalistieke training om mijn schrijverskwaliteiten verder te ontwikkelen. Eerder schreef ik al teksten met een algemeen juridische, arbeidsrechtelijke, economische en fiscaal juridische inslag.

In het schrijversvak is het erg belangrijk om kennis te blijven verbreden. Ik volg daarom geregeld colleges op academisch niveau. Zo nam ik onlangs in Leiden deel aan de collegereeks: 'De filosofie van het pragmatisme'. Ook in Utrecht deed ik nieuwe kennis op. Hier volgde ik de collegereeks: 'Wereldwijde effecten van de globalisering'. Beide collegreeksen boden mij hernieuwde inzichten. De extra inspiratie die ik hieraan ontleen, zorgt voor nog betere teksten!

 

Netwerk

 Raakvlakken met taal en andere leuke websites:

Vertaler en Tolk Spaans

Incompany Taalcursussen Werknemers

Personeelsbank Docenten

Ondersteunen van Recruitment Proces

 

- Aanbieding -

De eerste Blogtekst gratis!

Wekelijks een Blogtekst plaatsen op de eigen website is sterk in opkomst.
RL-Media is in het schrijven van Blogteksten gespecialiseerd.

Wilt u weten hoe een Blogtekst voor uw branche er uit kan zien, probeer het dan gewoon een keertje uit. De eerste Blogtekst van 200 woorden
wordt GRATIS voor u geschreven!

Profieer snel van deze aantrekkelijke aanbieding!


Informeer: info@schrijf-met-plezier.nl  of: 06-29426073 (bellen of appen)