Academische kennis en Lid NVJ

Of je nu afstudeert op academisch niveau of op HBO-niveau, RL-Media helpt jou moeiteloos met je scriptie. Academische kennis staat voor je klaar en bovendien scoort RL-Media al jarenlang bijzonder hoog op het gebied van taal.

-- Kijk ook een op DeScriptieJurist.nl --

Hoe werkt de scriptiebegeleiding eigenlijk?
Je koopt vooraf een aantal uren begeleiding in en we spreken elkaar daarna telefonisch en via de mail. Ook een ontmoeting face-to-face is altijd mogelijk.

Wie is je scriptiebegeleider?
Als afgestudeerd jurist beschik ik over brede kennis in mijn vakgebied. Dit beslaat zowel het civiele recht als het belastingrecht. Ik vind het leuk om deze kennis op anderen over te brengen. Scriptie begeleiding vormt dan ook een steeds groter onderdeel van mijn werk.

Om mijn schrijverskwaliteiten nog wat verder te ontwikkelen, volgde ik een journalistieke training. Hierdoor kan ik nog betere teksten schrijven met een algemeen juridische, arbeidsrechtelijke, economische en fiscaal juridische inslag. Ook het corrigeren en aanpassen van juridische teksten
behoort natuurlijk tot mijn werk.

In het schrijversvak is het erg belangrijk om kennis te blijven verbreden. Ik volg daarom geregeld colleges op academisch niveau. Zo nam ik onlangs in Leiden deel aan de collegereeks: 'De filosofie van het pragmatisme'. Ook in Utrecht deed ik nieuwe kennis op. Hier volgde ik de collegereeks: 'Wereldwijde effecten van de globalisering'. Beide collegreeksen boden mij hernieuwde inzichten. De extra inspiratie die ik hieraan ontleen, zorgt voor nog betere teksten!

Schrijven zit mij in het bloed. Ik zie het als een creatief proces waarbij ik steeds weer een beroep doe op mijn brede algemene kennis. Die kennis vormt een uitstekende bron voor het ontwikkelen van wetenschappelijk getinte teksten, maar ook voor het maken van productomschrijvingen, algemeen informatieve teksten en leuke blogs.

Netwerk

 Raakvlakken met taal en andere leuke websites:

Vertaler en Tolk Spaans

Incompany Taalcursussen Werknemers

Personeelsbank Docenten

Ondersteunen van Recruitment Proces

 

- Aanbieding -

De eerste Blogtekst gratis!

Wekelijks een Blogtekst plaatsen op de eigen website is sterk in opkomst.
RL-Media is in het schrijven van Blogteksten gespecialiseerd.

Wilt u weten hoe een Blogtekst voor uw branche er uit kan zien, probeer het dan gewoon een keertje uit. De eerste Blogtekst van 200 woorden
wordt GRATIS voor u geschreven!

Profieer snel van deze aantrekkelijke aanbieding!


Informeer: info@schrijf-met-plezier.nl  of: 06-29426073 (bellen of appen)